FOTO Mati Braliću ispunjena velika želja: ‘Mate Bulić ga je pozvao da mu bude gost na koncertu’

Mate Bralić, 11-godišnji Šibenčanin slijep je od rođenja, no to nije prepreka njegovoj ljubavi prema glazbi. Mate ide na satove pjevanja i gitare, a u slobodno vrijeme najviše voli slušati svoje omiljene pjevače. Veliki je obožavatelj Miroslava Škore, s kojim je imao i prilike i zasvirati, Mate Miše Kovača, kojeg je upoznao lani neposredno pred Mišini veliki koncert u Docu i Saše Matića s koji se susreo u ožujku ove godine. Tri omiljena pjevača je upoznao, ali ostala je još jedna velika želja – upoznati Matu Bulića.

– Volio bih upoznati Matu Bulića, ali on je u Njemačkoj pa ne znam kako ćemo to. Mama, zadnji mi je Mate Bulić ostao. Hoćeš me voditi na njegov koncert kad bude, pitao je Mate majku Martinu prije nekoliko mjeseci.

– Ja se trudim ispuniti sve njegove želje i jedino što mogu reći sreća je što su domaći pjevači u pitanju, a ne strani, smije se mama Martina.

mate1

Nije dugo prošlo, a Šibenčaninu se ostvarila velika želja zahvaljujući Daliboru Petku, poznatom televizijskom i radijskom voditelju.

– U utorak smo bili na snimanju emisije ‘Petkom s petkom’ gdje je Mati ispunjena velika želja. Upoznao je Matu Bulića koji ga je pozvao da mu bude gost na koncertu u Lisinskom ili nekom drugom koncertu. On je sad sav u tome, ne prestaje pričati o Buliću i pozivu na koncert, priča nam Matina majka.

mate3

Martina nam je ispričala da je za sve zaslužna djevojka Mirta koju su upoznali kad je Mate bio na terapiji mucanja u Valmod centru u Varaždinu.

– Nije prošao dan, a da Mate nije pjevao Bulićeve pjesme. Čak je ponio i CD kako bi mogao svaki dan u hotelu slušati Bulića. Mirta ga je čula kako pjeva, Mate joj je kazao kako bi ga volio upoznati i ona je poslala Petku pismo, objašnjava nam Martina.

mate

– Nisam sigurna hoćete li imati prilike pročitati ovu poruku, ali ipak sam je odlučila poslati. Vi ste jedna od rijetkih televizijskih ličnosti koja sa velikim zadovoljstvom voli uljepšavati živote nas malih ljudi. Mate toliko voli Bulića da zna koliko je pjevač imao godina kad se rodio. Svaki dan terapije naš Mate nam čini ljepšim pjevajući Bulićeve pjesme, stoji u pismu koje je Mirta poslala Petku.

 

Voditelj nije ostao imun na želju ovog dječaka, a kako je prošao susret možete pogledati u današnjoj emisiji.

Foto: Privatni album

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.