FOTO Natjecatelji na balinjerama protutnjali gradom, a najbrži je opet bio Dražen Boban!

Dražen Boban iz Prugova kod Sinja i ove je godine prošao prvi kroz cilj na balinjerama i tako odnio pobjedu na današnjem, trećem izdanju Svjetskog prvenstva utrke karića ‘Velika nagrada grada Šibenika’ koja se održala u sklopu Adventure, a na kojoj je sudjelovalo tridesetak natjecatelja.

Na karićima su se natjecatelji spustili s tvrđave Barone sve do mula Krke, odnosno obližnje trafike gdje je bio cilj, s obzirom da je zima, pa natjecatelji nisu mogli skakati u more, kao što je to bio običaj u prethodna dva natjecanja.

karici matija markovic karici4

Svoj obol utrci dali su i šibenski dogradonačelnik Paško Rakić te direktor šibenske Turističke zajednice Dino Karađole, no pobjedu je ipak odnio Boban kojemu je to treća pobjeda na ‘Velikoj nagradi Šibenika’.

Bobanu je u Parkiću uručena nagrada – bicikla i prijelazni pehar.

drazen boban

Inače, Svjetsko prvenstvo u karićima organizira udruga Disco Gimnazija koja će večeras u Parkiću proslaviti 40 godina rada bezvremenskim hitovima uz koje su odrastale generacije Šibenčana.

karici2 karici3 karici6 karici7 karici8 karici10 karici11 karici13 karici14 karici15 karici17

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.