FOTO Odlazi salonit sa krovova PIN-a, a u halu stižu novi strojevi

Na zgradama Poduzetničkog inkubatora u Mandalini u tijeku su radovi rekonstrukcije krovišta. Riječ je o zamjeni starog salonitnog pokrova sa svih triju objekata i na njihovo mjesto bit će postavljeni ‘sendvič’ paneli s termoizolacijom.

Riječ je o provedbi projekta ‘Compete Plamet’ u okviru programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. do 2020.

pin2

– U okviru istog projekta jedna hala u PIN-u bit će opremljena s tri CNC stroja, a u njoj će biti postavljeni sustavi klimatizacije i ventilacije. Javnu nabavu provela je Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i ukupna vrijednost radova i opreme je oko pola milijuna kuna, kazao je Jakov Terzanović, direktor Gospodarske zone Podi.

Nositelj projekta je Razvojna agencija zapadnohercegovačke Županije-HERAG, a partneri su Razvojna agencija Šibensko-kninske županije na području Republike Hrvatske i Općina Posušje na području Bosne i Hercegovine. Ukupna vrijednost projekta je 1,6 milijuna eura.

pin3 pin4 pin5 pin6 pin7

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.