FOTO Ovako izgleda subotnja večer na Baldekinu: Briškula uz šteriku, a ne svatko na svom ekranu

Stanar jedne od zgrada na Baldekinu koje su večeras ostale u mraku ostavio je na Facebooku status s fotografijom kojom je zorno dočarao svoju večer. Naime, sa svojom ženom igra na briškulu pod šterikom i priziva vremena kad je obitelj bila na okupu, a ne svatko u svom kutu na svom ekranu.

– U ranim jutarnjim satima nestalo je struje u mojoj i nekoliko zgrada pored. Sad je 20.30 sati i struje još nema. Pali se šterika i igra se na karte, a mali bebač se igra sa nama. U portunu čujem prepirku kako je moguće da je u 21. stoljeću ovakvo stanje. Volio bih da dikoji susjed dođe i zaigra sa nama na karte, ali očito su se vrimena prominila – piše Antonio na svom Facebooku.

Osvrnuo se i na utrku u čast Draženu Petroviću koja je, također, prošla u prometnoj nervozi. Za sve ‘krivi’ vremena koja su se ponešto promijenila.

– Ja se sićan, kad je bija ovakav događaj, ljudi su stali sa strane uz cestu i podržali ovakve akcije, ali vidija sam nervozu da se nema di sa autima proći i najednom su jednosmjerne ulice postale dvosmjerne, svaki sebe gleda. Svi negdi žure kida im život ovisi o tome i najednom su svi prometni stručnjaci – piše Antonio.

Život u Šibeniku je predivan, podsjeća on, ali zamislite u medijima, prema njegovu mišljenju, uvijek osvane negativan naslov o situaciji koja se dogodi.

– Iako mi je tek 27, nije tako davno bilo kad smo više uživali, i stari i mladi! Moje pitanje glasi, prijatelji moji, da li vi možete navesti neke lipe situacije u svojoj obitelji, o svom životu u Šibeniku. Napominjem, lipe situacije – zapitao je mladić svoje Facebook prijatelje.

Podsjetimo, danas cijeli dan nema struje u nekoliko zgrada na Baldekinu, što je stvorilo veliku nervozu u stanovnicima tog kvarta. Prema svemu sudeći, struje neće biti do sutra jer je riječ o prilično velikom kvaru na instalacijama.

Duga mračna noć čeka Baldekin: Stanari sa šterikom u ruci iščekuju struju

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.