FOTO Proveli smo dan s Avom Karabatić u Šibeniku i nije nam bilo nimalo dosadno

Ava Karabatić odnedavna je glavna urednica na beogradskoj ‘Tesla’ televiziji čiji je direktor Goran Đorđević, a danas je stigla u Šibenik kako bi se sastala sa medijskim pokroviteljima i sa šibenskim gostima za iduću emisiju, a koji su još uvijek dobro čuvana tajna.

– Volim biti drugačija i birati kreativne teme. Od šefova sam tražila umjetničku i kreativnu slobodu, a to sam i dobila. Želja mi je napraviti prilog na ratnom brodu, na planini, ali i u zatvoru sa neuropsihijatrom i zatvorenikom- priča.

biserka salon ava karabatic

Kako kaže, mlada je to televizija koja će s emitiranjem početi za petnaestak dana. Ipak, ne dovodi je samo posao u Šibenik već i ljubav prema divnom, povijesnom gradu i njegovim stanovnicima.

– Uvijek mi je drago biti u Šibeniku, a uvijek kad dođem imam svoje mjesto u Marini Frapi. Posebno mi je drago što je baš ove godine u trećem mjesecu izašla moja autobiografija čiji je omot napravio Duško Jaramaz. Slika je prava šibenska jer je Katedrala u pozadini- govori Ava.

martina gracin ava karabatic

Osim Duška, vjerno se vraća dragoj joj vizažistici Martini Gracin.

– Meni je najdraže pričat o dragim mi ljudima. Odlično smo surađivale na angažmanima za reklame i ona mi je, uz Duška Jaramaza, najdraža šibenska prijateljica. Draga mi je i frizerka Biserka kod koje povremeno odem na frizuru. Tu je još i Anton Dobra koji mi je ostao dobar prijatelj nakon mog kumstva za njegov Makari. Pa onda moja najdraža taksistica, prijateljica i osobna vozačica Anita Jakšić. Za udrugu Kamenčići vodila sam i humanitarni program, i to sa Samirom Millom. Šibenčani imaju nekakvu humanu dušu i puno srce- kaže.

ava karabatic (6)

Ovdje se osjeća kao doma, a na Žirju voli pisati nove dijelove knjige ‘Misterija 93’. Na pitanje o ljubavnom životu sretno se smije.

– Meni je moja autobiografija donijela i privatno zadovoljstvo. Ja sam osoba koju privlači onaj tko ima dobro mentalno polje, osoba koja je kreativno luda kao ja i uz to sve mora biti doza privlačnosti. Brak i prsten mi nisu bitni, naši trenuci su najbitniji, kao i seksualni život. Odbila sam brojne poznate muškarce jer sam izvan vremena. I taj ‘moj’ mi je apsolutno razlog za osmijeh. Volim zrele muškarce, one koji znaju što hoće- smije se.

ava karabatic (9)

Oduševljeno priča o Šibenčanima, a navodi, po njenom odabiru, najzgodnije.

– Osim Gorana Višnjića koji me je stvarno iznenadio, upoznala sam Danijela Miletu koji je šarmantan i pristupačan. Drago mi je da se jedna mlada osoba zalaže za napredak grada. I naravno, tu su Dražen Petrović i najveća legenda Mišo Kovač. ‘Ostala si uvijek ista’ je moja himna – govori.

received_1553405751346166

Nakon tretmana za uljepšavanje, Ava je odlučila popiti kavu u lokalnom kafiću  ‘Maron’ i slikati se na Trgu Dražena Petrovića jer ‘želi imati uspomenu na Šibenik i Šibenčane’. Ne treba govoriti da su je obožavatelji odmah prepoznali i da je s njima spremno pozirala.

-Vraćam se u Šibenik, a sad se idem pomoliti u Katedralu i večerati, kazala je za kraj dobro raspoložena Ava.

DSC_0088

ava karabatic (1) ava karabatic (7) ava karabatic (10) ava karabatic (11) ava karabatic (12)

ava karabatic (2) ava karabatic (5)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.