FOTO Šibenski portal, Kocka i ŠIBaj TV! proslavili godinu sa suradnicima i prijateljima

‘Božićni domjenak Šibenskog portala i Kocke’ tradicionalno je jučer navečer okupio brojne predstavnike političkog, kulturnog i sportskog života Šibensko-kninske županije i poslovne partnere izvan županije.

U šibenskom caffe baru Moderato Cantabile, uz djelatnike kreativne agencije Kocka i Šibenskog portala, poslovni partneri, suradnici i prijatelji uživali su u ugodnom predblagdanskom druženju uz odličnu glazbenu podlogu Dua Idigo.

domjenak portala i kocke indigo 151217 1

U mjesecu kada se slažu dojmovi protekle godine bilo je ugodno neformalno se opustiti i dobro zabaviti. U nadi kako će se uspostavljena suradnja i kontakti nastaviti i širiti u godini pred nama, a poslovni uspjesi Kocke i Šibenskog portala i dalje nizati, a vjerujući kako ta SNAGA može postići još puno za Šibenik, Šibensko-kninsku županiju i puno šire, sve okupljene pozdravio je direktor Joško Živković.

Obitelj Šibenskog portala i Kocke ove je godine rasla, pa je fotograf dobio ‘težak’ zadatak, no u zajedničku sliku svi smo stali. 2017. bila je godina ŠIBaj TV-a!, novog projekta Šibenskog portala kojeg ste Vi čitatelji i gledatelji s radošću prihvatili.

Odlična atmosfera koju nije mogla pokvariti niti uporna kiša, potrajala je do sitnih noćnih sati što svjedoče i fotografije.

Također, ovo je prilika da zahvalimo i Vama dragi čitatelji na tome što nas čitate, lajkate, komentirate i pratite. Bez vas ne bismo bili tu gdje jesmo i zato velika hvala od djelatnika Šibenskog portala i tvrtke Kocka.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.