FOTO Sitno odbrojavamo do Šansone: ‘Kada vidiš šibensku publiku, sve je lakše’

Još samo jedan sat dijeli nas od Večeri novih skladbi jubilarne Šansone. Pripreme teku glatko, stolice se namještaju, testira se razglas, raspoređuju bilteni. Svi oni koji su uspjeli doći do karata za ovogodišnju Šansonu večeras će imati priliku uživati u 24 nove pjesme.

9

Uzbuđenje se osjeća na svakom uglu, a pune ruke posla imaju šminkerica i frizerka, koje se već od 17 sati brinu o izvođačima, koji žele ostaviti najbolji dojam.

– Vruće nam je, atmosfera je već usijana, vlada odlična energija. Krenuli smo s pripremama, za sada nema stresa, ali to će se promijeniti od 21 sat kad će zavladati ludnica. Uživam šminkati naše drage izvođače, moja je zadaća da izađu predivni, i naravno da se ne sjaje, nasmijana je šminkerica Martina.

1

Na frizuri smo uhvatili i popularnu voditeljicu Uršulu Tolj, koja će večeras kroz program, zajedno s Robertom Ferlinom, voditi Šibenčane i sve one koji će live prijenos gledati od kuće.

– Prvi put sam na Šansonama, a iako je prva večer iza mene, još uvijek vlada mala trema. Ipak, čini mi se da je jako slična atmosfera kao u Splitu. Ljudi jako vole festival, pozorno ga prate i pjevaju, i to mi je nešto predivno, Kada vidiš takvu publiku, onda je sve ljepše i jednostavnije, kazala je Tolj.

4

Ostaje još samo pričekati i službeni početak festivala, koji će otvoriti šibenska grupa Bagatin s pjesmom ‘Rići od cukra’.

2 3 5 6 7 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.