FOTO Super Mario pokorio Potjeru: Šibenik slavi novog kvizaškog rekordera

Čak 73 tisuće kuna osvojio je lokalni novinar Mario Krnić na današnjoj Potjeri i tako postao šibenski rekorder po iznosu ‘zarađenom’ u toj popularnoj emisiji. Natjecao se četvrti put, a skromni Mario, s osvojenim novcem, kako kaže, planira kupiti majci frižider i otputovati na Siciliju, po treći put u životu.

– Jako sam sretan što sam ovo napokon skinuo s vrata. Opet sam prvi krug bio loš jer sam odgovorio na samo četiri pitanja budući da me uhvatila trema. Nisam se mogao sjetiti, primjerice, Jadranke Kosor što mogu kada se probudim. Zato sam išao na višu ponudu – rekao nam je Mario.

Lovkinja Morana Zibar ponudila mu je višu ponudu, odnosno 56 tisuća kuna, koju je Mario prihvatio. Pitanja na ploči je manje-više znao, samo se zbunio na za njega najlakšem. Ostalo ih je dvoje u finalnoj potjeri te su zajedno odgovorili na 13 pitanja koja su bila nedostižna za lovkinju Moranu Zibar.

mario krnić

– Suigrač mi je bio sjajan. Iznimno smiren i odigrao je fantastično. Jako sam sretan, što da kažem. Hvala svima na ovom uspjehu, onima koji su me iznimno podržavali. Posebice bih tu naglasio kolege iz svog tima – rekao je Mario koji je član Kvizlinga, ekipe koja je tri puta zaredom osvojila pub kviz ligu u Azimutu.

Podsjetimo, dosadašnji šibenski rekorder na Potjeri bio je Mate Lokas koji je osvojio 70 tisuća kuna prije pola godine. Lokas je tada prestigao poznatog domaćeg kvizaša Dragu Kudru koji je prije nekoliko godina ‘omastio brk’ sa 62 tisuće kuna.

mario krnić

(fotografija: Screenshot/HRT)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.