FOTO U šibenskoj knjižnici održano županijsko natjecanje u čitanju naglas

U Gradskoj knjižnici Juaj Šižgorić u ponedjeljak, 6. studenog, održano je peto po redu županijsko natjecanje u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda.

Žiri u sastavu novinarki Sanje Jurišić i Živane Podrug te glumice HNK u Šibeniku Orijane Kunčić odabrao je najbolje učenike koji su redom:

Niža kategorija: 1. Mihaela Veronika Šikić (4. raz. OŠ Murterski škoji), 2. Lara Erceg (OŠ Bilice) i 3. Luce Pirija (5. raz. OŠ Vjekoslava Kaleba Tisno).
Viša kategorija: 1. Magdalena Turčinov (7. raz. OŠ Murterski škoji), 2. Marin Meštrov (7. raz. OŠ Vjekoslava Kaleba Tisno),3. Katarina Kunčić (8. raz. OŠ Vrpolje).

Pobjednici natjecanja predstavljat će našu županiju na nacionalnom natjecanju koje će se 23. i 24. studenog održati u Sisku. Inicijatori nacionalnog natjecanja su Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac iz Siska i Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.