FOTO Uspješna druga Proljentura! Na Žirju uživali mladi i stari i prikupili 10 tisuća kuna za renovaciju dizalice

Druga Proljentura koja se održala jučer na otoku Žirju ocjenjena je uspješnom, jer drugu godinu zaredom najudaljeniji šibenski otok pohodilo je mlado i staro kako bi se svi zajedno dobro zabavili, ali i prikupili novac za renovaciju stare seoske dizalice za  brodove.

– Nadamo se da su se svi dobro zabavili, a posebno djeca koja i jesu smisao i motiv svih naših težnji i planova za poboljšanje uvjeta života na našem otoku – poručili su iz udruge Žirje Otok sreće, organizatora Proljenture.

Pored potpore Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, te potpore Turističke zajednice Grada Šibenika i Lučke uprave Šibensko-kninske županije, kojima se Žirjani zahvaljuju na pomoći u organizaciji, zahvalili su i udrugama, barovima i drugim firmama koje su dale svoj obol u organizaciji Proljenture.

– Također, zahvala ide i svim volonterima na terenu, zatim divnim tetama animatoricama iz DV Osmijeh koje su djeci osmislile odličnu zabavu, a koju je upotpunio i naš poseban gost Milorad Mišković Casper unijevši čaroliju u cijelu ovu našu priču. Zajedno smo napunili otok smijehom, pjesmom, igrom i veseljem, a to je nešto neprocjenjivo. Vidimo se i dogodile – poručili su iz udruge Žirje Otok sreće.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.