FOTO V.B.Z. otvara do početka sezone: Šibenčani će uskoro opet imati knjižaru u centru grada

Radovi na uređenju V.B.Z. knjižare u Ulici Ivana Pribislavića poviše Medulića privode se kraju i do početka sezone Šibenčani bi ponovno mogli imati knjižaru u centru grada.

– Sukladno izvođenju radova na Trgu Medulić i u Ulici Ivana Pribislavića, zakupnici su počeli s uređenjem prostora dobivenog na natječaju, tako da sam siguran da će do početka špice sezone prostor u vlasništvu Grada Šibenika biti uređen i otvoren – kazao nam je Paško Rakić, dogradonačelnik Šibenika zadužen za društvene djelatnosti.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Knjižara Matica prestala je s radom, pa je Šibenik spao na tek jednu knjižaru, i to većinom vjersku – Verbum. Iz Grada Šibenika još tada su najavili natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora za izdavačku djelatnost, a kao najpovoljniji ponuditelj za prostor ukupne površine 84 četvorna metra, izabrana je V.B.Z. knjižara.

Predstavnik izdavačke kuće V.B.Z. i dogradonačelnik Rakić u prosincu obišli prostor nove knjižare/Šibenik.hr

– Napokon ćemo opet imati pravu knjižaru u centru grada, što je bila i intencija samog natječaja. S obzirom da je tu godinama bila knjižara, želja Grada bila je da se ta djelatnost nastavi u tom gradskom prostoru i sada je pred finalizacijom – poručio je Rakić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.