Godine su samo broj: Cvjetni dom dobio ‘Najgospođu’ i ‘Najgospodina’

Natjecanje u izbor za Najgospođu i Najgospodina održano je danas u Cvjetnom domu, povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Natjecatelje i sve korisnike Doma, članove povjerenstva te zaposlenike Doma na čelu s ravnateljem Tomislavom Ninićem pozdravio je župan Goran Pauk.

– Ne znam po definiciji tko sve spada u starije osobe, nego se držim one da su godine samo broj i da je najvažnije biti mlad duhom, a čini mi se da svi vi koji ste se prijavili na ovo natjecanje to i jeste. Svi mi redom djelujete vitalno i dobro raspoloženo, a ja vjerujem da su za to barem djelomično zaslužni i djelatnici Cvjetnog doma koji se za vas očito jako dobro brinu – rekao je župan Goran Pauk te naglasio da mu je drago što danas nije član prosudbenog povjerenstva koje među ovakvim kandidatkinjama i kandidatima treba odabrati najdamu i najgospodina jer je pred njima težak zadatak, te svima poželio puno sreće.

cd3 (Custom)

Šesteročlano povjerenstvo – Nediljko Dujić,Paško Rakić, Nikola Mihaljević, Željko Koloper Keke, Nedjeljka Klarić i Jordanka Grubač birali su Najgospođu i Najgospodina te najvitalniju i najšarmantniju osobu Doma.

cd1 (Custom)

Za Najgospođu izabrana je Ines Sladoljev Tumbor dok je za Najgospodina izabran Zdravko Baranović. Prva i druga pratilja Najgospođe je Rajka Aras i Ana Skoče, dok su prvi i drugi pratitelj Najgospodina Ive Rončević i Ivan Mrdeža. Za najvitalniju osobu izabrana je stogodišnjakinja Mila Kovač, a za najsimpatičniju osobu Branko Skočić. Svojom pjesmom svečanost je uveličao poznati šibenski pjevač Marko Škugor i  harmonikaš Svetin Prgin.

cd8 (Custom) IMG_2926 (Custom)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.