Jamčevina 500 kuna

Grad Šibenik prodaje službenog Passata starog 12 godina

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za prodaju rabljenog službenog Volkswagen Passata 3.2 po početnoj cijeni od 31.517,46 kuna. Riječ je o benzincu, snage motora 184 kilovata. Registracija mu je istekla 8. svibnja, a datum prve registracije je 8. svibnja 2008. godine.

Prodaja se obavlja prikupljanjem pisanih ponuda, fizičkih ili pravnih osoba sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, uz prethodnu uplatu jamstva za ponudu u iznosu od 500 kuna, u korist računa Grada Šibenika. Ponuditeljima čija ponuda ne bude prihvaćena, jamčevina će biti vraćena u roku od osam dana od dana donošenja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja.

Rok do kada trebaju stići ponude poštom ili osobno je do 26. svibnja do 12 sati kada će biti i javno otvaranje ponuda. Prodaja vozila obavlja se po načelu ‘viđeno-kupljeno’, što isključuje sve naknadne prigovore kupca.

Vozilo se može pregledati radnim danom od 8 do 14 sati, sve do isteka roka za dostavu ponuda, na adresi: Auto centar Šibenik, parkiralište kod Grcića, Put Bioca 15 b uz prethodnu najavu na broj mobitela 091 366 3020.

Više detalja iz javnog natječaja možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.