Grad Šibenik zapošljava: Rok je kratak, a bruto plaća je 8.600 kuna

Grad Šibenik objavio je natječaj za prijem savjetnik za građevinsko-prometne poslove u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca. Rok za prijave je samo osam dana i teče od 21. prosinca.

Od kandidata se traži da je magistar struke ili stručni specijalist prometne ili građevinske struke s najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te da ima položen državni stručni ispit. Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz obvezu da ga polože u roku od godine dana od prijma u službu.

S kandidatima prijavljenim na javni natječaj provest će se testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.

Osnovnu bruto plaću radnog mjesta savjetnik za građevinsko-prometne poslove sačinjava umnožak koeficijenta radnog mjesta, koji je 2,50 i osnovice koja iznosi 3.444,21 kunu. Za svaku godinu radnog staža plaća se uvećava za 0,5 posto.

Prijave s prilozima dostavljaju se Tajništvu Grada Šibenika, Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama, s obveznom naznakom: ‘Natječaj za prijam u službu u Upravni odjel za komunalne djelatnosti’.

Sve podatke potrebne za prijavu pronaći ćete na LINKU.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.