Grad traži 28 pomoćnika u nastavi. Ako projekt odobri Ministarstvo, trajat će četiri godine

Ilustracija/Arhiva

Grad Šibenik prijavio je projektni prijedlog pod nazivom ‘Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2’ na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Projekt će, ukoliko se odobri, trajati 4 godine.  Zbog potreba ciljne skupine iz projekta i poštivanja rokova,   objavljen je natječaj kojim se oglašava potreba za 28 pomoćnika u nastavi koji će pružati podršku učenicima s teškoćama u razvoju iz osnovnih škola čiji je osnivač Grad Šibenik.

– Pomoćnici u nastavi značajno olakšavaju praćenje nastavanih sadržaja djeci koja imaju poteškoće u razvoju. Prošle godine je ovim programom  28 osoba ostvarilo priliku za posao, a vjerujemo da će i ovogodišnja prijava biti uspješna, te time pomoći  djeci kojoj je u obrazovanju potreban individualni rad – rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Prijave se dostavljaju od 31. srpnja do 8. kolovoza na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ‘Za pomoćnika u nastavi’. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati, a javni poziv bit će objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.