Grad traži projektanta za novi vrtić Ljubica u Crnici za stotinu djece

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za izradu projektne dokumentacije za izgradnju Dječjeg vrtića Ljubica u Crnici. Natječajem je predviđena izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije glavnog i izvedbenog projekta, prema Idejnom projektu koji je izradila tvrtka Izgradnja projekt iz Šibenika.

– Ovaj projekt je nastavak našeg kontinuiranog ulaganja u predškolske objekte na području grada Šibenika, što izgradnjom novih objekata, što ulaganjima u postojeće građevine. Nakon prošlogodišnje energetske obnove Dječjeg vrtića Kućica, slijedi nam izgradnja novog vrtića u Crnici, a za projekt smo uspješno ostvarili 256.500 kuna bespovratnih sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku – kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

vrtic_ljubica_rgb_ver020007

Dječji vrtić Ljubica već desetljećima djeluje u neuvjetnim prostorima, a idejnim rješenjem je zamišljena izgradnja moderno opremljenog objekta koji zadovoljava sve pedagoške standarde za pet skupina s oko 100 djece.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 360 tisuća kuna, a rok za podnošenje ponuda je do 9. studenog ove godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.