Gradska knjižnica pripremila je bogat program za idući tjedan, pogledajte što vas čeka

Gradska knjižnica ‘Juraj Šižgorić’ za idući je tjedan pripremila bogat program za svoje posjetitelje. U ponedjeljak će, u sklopu Tjedna kršćanske kulture, biti otvorena izložba fotografija hodočasnika Ivice Bote ‘Put sv. Jakova’.

Utorak je rezerviran za radionicu namjenjenu predškolcima ‘Od sjene ka filmu’. Na radionici će se govoriti o osnovama kazališta sjena. Voditeljica je Zdenka Bilušić, a radionica počinje u 9 sati.  U 19 sati u organizaciji Akademje za umjetnost i kulturu u Osijeku, održat će se predavanje o crkvi sv. Mihaela u osječkoj Tvrđi. Predavač je Hrvoje Mesić, a program počinje u 19 sati.

Program obilježavanja rođendana Vesne Parun počinje u srijedu, 10. Travnja, a u Zavičajnom muzeju na Zlarinu bit će proglašeni pobjednici likovnog i literarnog natječaja na temu ‘Mačak Džingiskan i Miki Trasi’.  Istog dana u 19 sati, bit će otvorena izložba pisanica ‘Radost Uskrsa’ umjetnice Vere Trojan, a u 20 sati kreće projekcija filma ‘Na vodi’ redatelja Gorana Devića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.