Guštajte i ovu nedjelju na marendi uz vrhunsku glazbu

Kakav je to vikend bez dobre marende u društvu dragih ljudi? Kad tome pridodamo očaravajući pogled uz glazbenu podlogu znamo da je vikend pun pogodak. Znaju to i na Tvrđavi Barone stoga i ovu nedjelju, 19. studenog uživajte u marendinu.

– Vjerojatno najukusniji dalmatinski običaj, marendin ili marenda, korijenima seže u daleku prošlost dalmatinskog zaleđa, a na Tvrđavi Barone ga oživljavamo na moderan način. Barone marendin pijati po promotivnim cijenama nude selekciju autohtonih namirnica: pršuta, pancete, različitih vrsta sira i nezaobilaznog maslinova ulja.  Da bi bio potpun, marendin je potrebno zaokružiti čašom odličnog vina: Toranac, Maraština, Lasin i Babić – vrhunska vina šibenskih i lokalnih vinara, poručuju iz Tvrđava.

Za glazbenu podlogu pobrinut će se duo Indigo sa svojim obradama poznatih pop rock hitova! Dvojac sačinjavaju Katarina Vučetić, splićanka sa šibenskom adresom, i Marjan Slavica, već poznati šibenskoj publici.

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ulaz je slobodan, a ostali zainteresirani posjetitelji trebaju imati važeću dnevnu ulaznicu koju mogu kupiti na ulazu same Tvrđave Barone.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.