Javnim pozivom za više transparentnosti u raspodjeli novca za potpore šibenske Turističke zajednice

Turistička zajednica grada Šibenika osigurala je bespovratni novac za manifestacije od lokalnog, regionalnog, nacionalnog ili međunarodnog značaja  koje doprinose  razvoju turizma, kulturne  i povijesne  baštine, stvaranju prepoznatiljivog imidža destinacije, te razvoju sadržaja koji omogućuju poboljšanje kvalitete i produljenje turističke sezone. Zbog toga je prvi put objavljen Javni poziv za kandidiranje manifestacija prema programu ‘Potpore za turističke manifestacije’ u 2017. godini.

– Osigurali smo oko 600 tisuća kuna s koliko smo i do sad pomagali organizacije raznih festivala i ostalih događanja, ali je prvi put da smo objavili javni poziv jer smatramo da će na takav način sve skupa biti transparentnije. Slične modele imaju i druge turističke zajednice, a i mi smo to planirali zadnjih godina i evo sad je došlo vrijeme i za javni poziv. Dakle, financijski se u stvari ne mijenja ništa nego želimo kvalitetniju raspodjelu, pojasnio je Dino Karađole, direktor šibenske Turističke zajednice.

Rok za podnošenje prijava je 20. veljače, a uvjete pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.