Josip Belamarić izabran za tajnika šibenske organizacije SDP-a

Josip Belamarić izabran je, na jučer održanoj sjednici Gradske organizacije SDP-a Šibenik, za tajnika šibenske organizacije stranke. Belamarića je predložio predsjednik gradske organizacije stranke Franko Vidović nakon što je ostavku na tu funkciju podnio Ivan Rajić, gradski vijećnik SDP-a i predsjednik Mjesnog odbora Rasline.

Pred Belamarićem je priprema GO SDP-a i vođenje u kampanji za lokalne izbore. Josip Belamarić, rođen 1980. u Šibeniku, inženjer je cestovnog prometa, gradski vijećnik, oženjen i otac dvoje djece.

sdp josip belamaric

– Belamarić je izabran na funkciju slijedom svog dokazanog rada, zalaganja i neupitnih organizacijskih sposobnosti prijeko potrebnih SDP-u i Šibeniku za nadolazeće lokalne izbore. Belamarić je kao prve poteze najavio uvođenje više aktivnosti u rad gradske organizacije, koordinaciju sa svim članicama i članovima kroz rad Savjeta, Foruma i odbora te obnavljanje i otvaranje prostorija SDP-a u Šibeniku, piše u priopćenju šibenskog SDP-a

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.