Kako popraviti emocionalno stanje u samo 15 minuta? Doznajte danas u knjižnici od predavačice Frua

Predavanje i radionica na temu ‘EFT – Tapkanje’ bit će održana danas u gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić s početkom u 18 sati. Predavačica je Nina Frua, prevoditeljica EFT priručnika EFT za neznalice koja će sudionike upoznati s tehnikom emocionalne slobode.

Na predavanju i radionici, polaznici će imati priliku naučiti kako u samo 15 minuta umanjiti stres i tjeskobu, postupno otpustiti negativne emocije, ukloniti učinke posttraumatskog stresnog poremećaja, učinkovito regulirati tjelesnu težinu te kako ojačati tjelesno i duševno zdravlje.

– Razmotrit ćemo mehanizam stresa i njegov utjecaj na tijelo, poviriti u nedavna otkrića u neuroznanosti i biologiji, spomenuti kvantnu fiziku, upoznati tehniku EFT – Emotional Freedom Techniques odnosno Tehniku emocionalne slobode ili tapkanja te na primjerima iz literature vidjeti kako i gdje je možemo primjenjivati – poručili su organizatori događaja.

Inače, Frua je prevoditeljica priručnika na slovenski jezik te je izdala nekoliko primjera – ‘Tapkanje za tinejdžerke, ‘Tapkanje za mršavljenje i bolju sliku o sebi i ‘Tapkanje za uklanjanje boli’.

Organizator događaja je Udruga za promicanje duhovne svijesti.

(FOTO: Arhiva/ Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.