Klub prijatelja šibenskih tvrđava za peti rođendan časti članove novim pogodnostima

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava od danas će imati i brojne druge pogodnosti, uz već poznati slobodan ulaz na tvrđave, besplatan ulaz na večernje programe na Baroneu, popusti pri kupnji ulaznica za koncerte na tvrđavi sv. Mihovila koje organizira Tvrđava kulture i besplatan ulaz na koncert povodom Dana Kluba prijatelja.

– Od svibnja ispijanje kave, uživanje u dalmatinskim delicijama ili ručno rađenim  slaticama na Tvrđavi Barone članovima Kluba će biti još i draže jer ih u Barone baru očekuje 15 posto popusta na ukupan račun.  S druge strane, suvenirnice na tvrđavama i u City Pointu olakšat će potrage za savršenim poklonom za najdraže. Lokalni proizvodi postat će još pristupačniji – na odabrane artikle članovi Kluba ostvaruju 10 posto popusta pri kupnji – izvijestili su iz Tvrđava kulture.

Navedene popuste moguće je ostvariti predočenjem važeće članske iskaznice na navedenim mjestima.

U City Pointu članovi Kluba prijatelja mogu podići svoju gratis ulaznicu za središnje događanje ovogodišnjeg izdanja Croatian Travel Festivala, predavanje poznatog svjetskog avanturista Levisona Wooda, koji će o putovanjima i svojim poduhvatima razgovarati s novinarom i putopiscem Goranom Milićem. Time će 25. svibnja tvrđava sv. Mihovila postati destinacija članova Kluba koji u sebi nose više ili manje avanturističkog duha. Kontigent ulaznica je ograničen.

– I ove će godine ljetna koncertna sezona na najljepšoj pozornici Jadrana biti otvorena besplatnim koncertom za članove Kluba. Tko će s članovima slaviti 6. lipnja na tvrđavi sv. Mihovila ostat će obavijeno velom tajne još neko vrijeme. No datum i mjesto proslave prijateljstva dobro su poznati, stoga ih zapišite u svoje kalendare! Više informacija stiže uskoro – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Za one neodlučne oko članstava u Klubu stiže još jedan dobar razlog zašto se učlaniti. Danas započinje promotivna akcija ‘Povedite prijatelja’ kojom se svim novim članovima i onima koji produže svoje članstvo nakon navedenog datuma omogućava da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba. To će pravo novoučlanjeni moći iskoristiti do četiri puta godišnje, koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Detalji o akciji dostupni su na tvrdjava-kulture.hr.

Pet je to novih pogodnosti kojima Klub prijatelja uveseljava postojeće i nove članove povodom obilježavanja pete godine djelovanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.