Ljubljenje na prijavama organizatori ne traže

Kviz udruga Šibenik zamjena za Tinder: Večeras se natječu parovi kojima je zabava važnija od pobjede

Povodom Valentinova te u sklopu projekta Idemo do grada, Kviz udruga Šibenik večeras organizira jedan poseban kviz. Tematski povodom Valentinova, ali poseban jer ovaj se neće igrati ekipno već u parovima.

– Sve ove godine igramo ekipne pub kvizove, a u zadnjih godinu dana se natječemo i u individualnim kvizovima pa je napokon sazrelo vrijeme za prvi kviz za parove u Azimutu.
Kviz je namijenjen za sve one koji su nekad i pomislili doći na kviz, a pogotovo za one koji su došli i više se nikad nisu vratili, odnosno netradicionalnim kvizašima. Ono po čemu se ovi kvizovi razlikuju od ostalih je isključivo dobra zabava i druženje uz malo natjecateljskog duha. Solo igra nije dopuštena, potrudite se i nađite si partnera ili partnericu, ljubljenje na prijavama nećemo tražit – poručuju organizatori.

Image may contain: 1 person, text that says "Valentine's Expectation Reality Pub kviz za parove 11.02.2020 20h"

Kako i priliči, kviz za parove je napravio poznati par hrvatske kvizaške scene, nenadmašna Tena Jurišić čiji je kviz ‘TV serije devedesetih’ polučio veliki uspjeh te Jing njenom Jangu, kviz majstor, gospodin Filip Karačić koji je zaslužan za hvaljeni i posjećeni Game of thrones kviz s kojim smo započeli ciklus tematskih kvizova.

Šta su nam pripremili ovaj put ostaje na vama da provjerite večeras u 20 sati, a najuspješnije parove očekuju nagrade.

– Tinder je u ovom slučaju Kviz udruga Šibenik – kažu za kraj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.