Kvizlinzima kvizaški hat-trick u Azimuta i Lulasov prijenosni pehar

Ekipa Kvizlinga, u sastavu Darko Bačić, Ana Validžić, Mario Krnić i Josip Pavić osvojili su ovogodišnju Pub ligu u Azimuta koja je završena sinoć spektakularnim finalom protiv nimalo lošijeg sastava Izgubljeni. Kvizlinzi su se sinoćnjom pobjedom definitivno prometnuli u najbolju šibensku kviz ekipu budući da im je to treća sveukupna pobjeda u nizu.

– Kao i svake sezone, damo sve od sebe. Rivali su fantastični, a konkurencija odlična. Igra se i druži. Svaka sezona je super i ima puno dobrih kvizeva. Zahvaljujem se Azimutu, sponzorima, svim ekipama u ligi koje su sudjelovale – rekao nam je kapetan Kvizlinga Bačić koji ne zna hoće li u ligi nastupati sljedeće godine.

Kvizlinzi su dobili četiri karte za festival SuperUho i prenosivi pehar koji će iz godine u godinu ići u ruke novih vlasnika.

– Sve ekipe iz lige pobjednici su samim tim što su uopće sudjelovale u ligi. Mi smo samo jako dobro posložena ekipa kojoj ide u kvizovima i to je tajna našeg uspjeha. Sretni smo, tri puta osvojiti ligu je velika stvar. Zahvale Zoranu Eraku na organizaciji, Superuhu na kartama i Hrvoju u Azimuta što nas trpi svaki utorak. A najljepši poklon za ligu je Lulasov prijenosni pehar i ponosni smo što smo ga osvojili – poručio je Bačić te čestitao Izgubljenima na odličnoj partiji i drugom mjestu.

Inače, treće mjesto u ligi osvojila je ekipa DIT u kojoj se natječe šibenski rekorder u Potjeri Mate Lokas koji je nedavno osvojio 70 tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.