Matej Matić izabran za predsjednika Savjeta mladih Grada Šibenika

Matej Matić iz Udruge ‘Mladi u EU’ izabran je danas za predsjednika Savjeta mladih Grada Šibenika na konstituirajućoj sjednici koja se održala u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, dok je za njegovog zamjenika izabran Antonio Smoljić iz Udruge za zajednički razvoj Šibenik UNIDEV.

Ostali članovi Savjeta mladih su Emma Mučić, Tomislav Junaković, Luka Šego, Luka Ćevid, Paško Zoričić, Ana Škarica i Jure Šarić.

matej matic

Članove  Savjeta pozdravio je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te novoizabranom predsjedniku i njegovom zamjeniku čestitao na izboru.

– Želimo čuti vaš glas, vaše ideje i prijedloge, stoga su vam vrata gradske uprave uvijek otvorena. Budite glasni i vidljivi – poručio je Rakić.

pasko rakic knjiznica

Sjednicom je predsjedavao Dragan Zlatović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika, koji se zahvalio svim članovima Savjeta mladih na angažmanu te izrazio želju za uspješnim radom.

Inače, Savjet mladih Grada Šibenika savjetodavno je tijelo Grada Šibenika koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih grada Šibenika.

Ima devet članova, a novoizabranim članovima mandat će trajati tri godine.

savjet mladih knjiznica

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.