MDF traži suradnike na Festivalu. Tko želi raditi, može se prijaviti do kraja svibnja

Međunarodni dječji festival u potrazi je za mladim suradnicima na poslovima tehnike i administracije, hostesama, prevoditeljima, asistentima na dječjim radionicama i umjetničkim izložbama, a svi koji žele mogu se prijaviti od danas do 31. svibnja.

Planirano razdoblje rada je od 10. lipnja do 3. srpnja, a zaposleni će dobiti i honorar, izvijestili su iz Ureda MDF-a koji  se ove godine održava 59. put.

Mladi koji se žele prijaviti za rad na MDF-u mogu to učiniti svakim radnim danom od 10 do 13 sati osobnim dolaskom u upravnu zgradu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku ili na e-mail tajnistvo@hnksi.hr.

– Prijavi se, vrijeme ne gubi jer čekaju te nezaboravni tjedni uz ekipu iz MDF-a, a to znači  posao i zabavu uz goste festivala, umjetnike iz cijelog svijeta koji garantiraju nova, lijepa poznanstva i iskustva koja traju cijeli život – poručili su iz Festivala.

Podsjetimo, predstava ‘Knjiga o džungli’ Teatra Baj Pomorski i poljskog Torna otvorit će 15. lipnja 59. izdanje Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, dok će 29. lipnja MDF zatvoriti Zagrebačko kazalište mladih s predstavom ‘Djevojčica koja je previše čitala’.

‘Knjiga o džungli’ otvara 59. MDF! Festival izlazi iz gabarita grada, djecu čeka 41 radionica, a jednu večer pjevat će Arsena

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.