Mobilia će preuzeti i potpuno devastiranu Rivijerinu Dubravku na Šubićevcu

Foto: Facebook

Na ročištu u stečajnom postupku šibenske Rivijere utvrđeno je da će nekadašnji restoran Dubravka na Šubićevcu biti ponuđen na prodaju po cijeni 2.197.428 kuna. Na istom je ročištu punomoćnik tvtke Mobilia, kojoj je već dosuđen hotel Krka, izjavio da kupuju i Dubravku prijebojem svojih potraživanja u visini utvrđene vrijednosti nekretnine.

Vrijednost 1.590 četvornih metara Dubravke s dvorištem utvrdio je stalni sudski vještak za graditeljstvo Nino Vrcić iz Šibenika nalazom i mišljenjem koje je izradio za potrebe Općinskog suda u Šibeniku, u ovršnom predmetu za Jadransku banku, ranijeg vjerovnika Rivijere.

Sada je na Trgovačkom sudu u Zadru da donese odluku o prodaji.

dubravka0

Inače, u procjeni Dubravke vještak je naglasio vrijednost lokacije u šumskom okruženju mira i intime boravka, a najveću joj vrijednost daje postojanje svih komunalnih priključaka i lokacija izvan planiranih građevinskih područja.

Objekt je izgrađen 1956. godine i u potpunosti je devastiran te mu je potrebna kompletna statička sanacija i funkcionalna adaptacija, zaključio je sudski vještak.

Kako izgleda nekad popularno mjesto za izlaske i koncerte u kojem je karijeru započeo i legendarni Mišo Kovač najbolje se vidi na fotografijama priloženim uz procjenu.

dubravka1 dubravka2 dubravka3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.