Nastavljaju se radovi na Poljani, za promet se zatvara ulica Miminac

ilustracija

Zbog izvođenja pete faze radove na rekonstrukciji sustava odvodnje i vodovodne mreže grada Šibenika – dionica Poljana od utorka, 25. travnja od 7.00 sati, u Ulici kralja Zvonimira bit će na snazi privremena regulacija prometa svjetlosnom signalizacijom. Predviđeno je naizmjenično odvijanje prometa po jednoj slobodnoj prometnoj traci.

Istovremeno će za promet biti zatvorena ulica Miminac, a građani će biti pravovremeno obaviješteni o prestanku navedene regulacije prometa. Mole se svi vozači na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.

Riječ je o radovima u okviru projekta rekonstrukcije odvodnje i vodovodne mreže ‘Aglomeracija Šibenik’, a u ovoj fazi omogućit će se zaobilaženje glavne odvodne cijevi koja dijagonalno prolazi preko Poljane i njezino isključivanje iz sustava odvodnje kako bi na jesen mogli nesmetano početi radovi iskopa i izgradnje garaže pod središnjim šibenskim trgom. Također se gradi i kvalitetniji sustav odvodnje oborinskih voda koji će moći brzo primiti veće količine oborina s kolnika glavne ulice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.