Oboružajte se strpljenjem, jer na Meterize opet stižu semafori. I bit će tamo do 1. rujna

Arhiva

Nova regulacija prometa semaforima na gradilištu čvora Meterize, bit će uspostavljena od ponedjeljka i trajat će do 1. rujna, kada bi trebali biti završeni radovi na novom nadvožnjaku.

Prometno rješenje privremene regulacije prometa odnosi se na raskrižje državnih cesta D33 i D8 s lokalnom prometnicom L65058, na način da će iz smjera Vodica biti omogućeno desno skretanje kroz novoizgrađenu dionicu ceste te će vozačima biti omogućen ulaz na Staru cestu, kao i putem dvaju rotora pristup centru grada.

Građanima će se otvoriti pristup sa Stare ceste prema novoizvedenoj prometnici, te će imati otvoren izlaz u smjeru Splita i Zadra, kako je to bilo i prije početka radova.

Iz smjera centra grada prometovat će se preko novoizgrađenog rotora za smjer Bilice – Drniš, odnosno Vodice – Zadar, na novi veliki rotor te dalje u željenom smjeru. Iz smjera malog rotora moći će se pristupiti Staroj cesti te dalje na cestu u smjeru Splita.

Iz smjera Bilica i Šubićevca preko novih rotora i starog nadvožnjaka moći će se prometovati u smjeru Zadra, Splita, centra grada i Staroj cesti.

Iz smjera Ražina, kao i do sada,bit će omogućeno skretanje te će se dalje preko novoizvedenih dionica moći pristupiti smjeru Bilice – Drniš, Šubićevac, Zadar, Split te centru grada.

meterize

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.