OČIMA GRAĐANA: Foto/Video- U Pekarskoj ulici rasparajte hlače i zakrvarite koljena

Šetati po Šibeniku doista je idilično, no u Pekarskoj ulici situacija je daleko od idilične. Odlučite li se prošetati uličicom između Kalelarge i Masne ulice, možda završite kao naša čitateljica- isparanih hlača i krvavog koljena.

pekarska-ulica1

Naime, u navedenoj ulici već neko vrijeme veliki problem predstavlja kamena ploča koja, kada stanete na nju, izmiče na sve strane i upada ispod razine ostalih ploča.

Gospodin Frane Grbin kazao nam je kako je nebrojeno puta upozoravao komunalno redarstvo na ovaj problem.

-Obavješteni su u zadnjih nekoliko godina barem 40 puta. Međutim, u tom vremenu je palo više od 20 ljudi. Možda čekaju da netko pogine, pa će onda to riješiti. Prvo su govorili da će se napraviti, a onda su rekli da ne smiju ništa dirati bez nadležnosti konzervatora. Valjda će konzervatori platiti odštetu, ako netko tuži Grad zbog ozlijede.

14374624_10208677600992174_2071789200_o

Kod pročelnika komunalaca, Mira Lucića, provjerili smo o čemu se radi i gdje je zapelo.

-Nalog za popravak je predan, i koliko znam to je već trebalo biti obavljeno. Za taj popravak nadležna je tvrtka Dva Marka, objašnjava nam Lucić.

pekarska-ulica

Nadamo se da će ovo doista biti zadnji pad preko `zlosutne´kamene ploče.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.