Od najslavnijeg hrvatskog jedrenjaka do sporta i prehrane u Gradskoj knjižnici

Ilustracija

U Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić tijekom ponedjeljka i utorka održat će se dva predavanja, predstava i otvaranje izložbe.

Danas u 18,30 sati počinje predavanje ‘Školski brod Jadran – najslavniji hrvatski jedrenjak’, u organizaciji Rotary kluba Šibenik i CYFR-a (Croatian Yachting Fellowship of Rotarians). Predavat će predsjednik Rotary kluba Zadar Gordan Borčilo, te Damir Santini, kapetan Lučke ispostave Biograd na moru.

Od danas pa sve do 15. siječnja, posjetitelji knjižnice moći će pogledati izložbu čestitki iz Japana, iz kolekcije Sunčice Hlavaček.

Lutkarsko kazalište iz Splita u utorak u 18 sati održat će božićno-novogodišnju lutkarsku predstavu ‘Božićna medalja za dobrotu’, a pola sata kasnije počinje predavanje pod nazivom ‘Uloga sporta i prehrane u suvremenom načinu života’. Organizator je Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a predavači su Šime Šunjerga, magistar kineziologije, fitness trenerica Dijana Urukalo, te nutricionistica Martina Jajaš Višković.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.