Ostalo je još malo vremena za prijave na radionicu ‘Održivost kulturno-kreativnih industrija’ na Baroneu

Dvodnevna radionica ‘Održivost kulturno-kreativnih industrija’ održat će se 8. i 9. travnja s početkom u 10 sati na tvrđavi Barone, i to u sklopu projekta KREativna Šibenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja (KREŠIMIR).

Tema dvodnevne radionice, koju će u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibebik održati predstavnici udruge Feniks, informiranje je o načinima kreiranja održive kreativne infustrije te razvoju poslovne ideje.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.’ iz Europskog socijalnog fonda.

Svoj dolazak trebate potvrditi na e-mail vera@tvrdjava-kulture.hr najkasnije do danas do 12 sati.

Podsjetimo, projekt KREŠIMIR započeo je 29. listopada prošle godine, a predviđeno trajanje projekta je 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je nešto više od 737 tisuća kuna, od čega EU sufinancira projekt sa 626.664 kuna.

Glavni cilj projekta je jačanje suradnje, umrežavanje javnog i civilnog kulturnog sektora te razvoj ljudskih kapaciteta lokalnih dionika u kulturi za sudioničko upravlajnje.

U projektu sudjeluju JU Tvrđava kulture Šibenik u partnerstvu s Gradom Šibenikom te udrugama ŠUM, Mladi u EU i Feniks.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.