Za blagdan sv. Luce članovi moto kluba ‘Galeb’ posjetit će djecu Centra Šubićevac

Otvorene Božićne čarolije, a autobus s Djedom Božićnjakom u ponedjeljak kreće na put

Božićne čarolije, jedna od najdugovječnijih manifestacija koja se u vrijeme božićnih blagdana održava u Hrvatskoj, večeras su otvorene u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku.

Na 27. Božićnim čarolijama nastupili su Dječji zbor ‘Zdravo maleni’, Dječji zbor ‘Cvrčak’, Etnoigraonica ‘Balarin’, Dramska radionica Tribunj, Plesne grupe ‘Sjene’, ‘Toxic’, ‘Balans’ i ‘X3M’, a kao posebna gošća nastupila je Sara Škugor.

Tradicionalno i ove godine u suradnji s ATP-om iz Šibenika bit će organiziran i Božićni autobus sa Djedom Božićnjakom koji će posjetiti djecu u prigradskim naseljima i gradskim četvrtima.  Za blagdan sv. Luce članovi moto kluba ‘Galeb’ posjetit će djecu Centra Šubićevac

Božićne čarolije potrajat će do 22. prosinca i završiti Božićnim koncertom u Crkvi sv. Frane na kojem će sudjelovati Gradski komorni orkestar Šibenik i Zbor srednje glazbene škole Ivana Lukačića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.