Ovog tjedna u knjižnici čeka vas bogat program

U gradskoj knjižnici `Juraj Šižgorić´ vas u idućih nekoliko dana očekuju brojna događanja. Već danas, 19. rujna u 18 i 30 možete poslušati predavanje ` Zadivljujuća otkrića u Egiptu´ koje će održati mr.sc. Drago Obradović. Također će predstaviti i knjigu `Senzacionalna otkrića´.

U utorak, 20. rujna  u 17 sati, u organizaciji Gimnazije Antuna Vrančića, održat će se tribina  `Hrvatska mornarica u Rujanskom ratu´, a u 18 i 30 predavanje prof. mr. Sc. Drage Obradovića pod nazivom ` Zadivljujuća arheološka otkrića u Jordanu´, u organizaciji udruge Bolji život iz Splita, a predavanje će ponoviti i u srijedu 21. rujna.

22. rujna, u četvrtak u 18 sati prof. dr. Sc. Emil Hilje, profesor Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru, održat će predavanje `Gotičko slikarstvo u Šibeniku´, u organizaciji Društva za očuvanje šibenske baštine `Juraj Dalmatinac´.

U petak, 23. rujna 14:00, u organizaciji Kluba prijatelja Bruna Gröninga, projicirat će se dokumentarni film ` Fenomen Bruno Gröning´, a u 19 sati dr. sc. Ivica Poljičak i ravnateljica DV `Šibenska maslina´, Maja Gulin, predstavit će slikovnicu `Naš grad u našem naručju´. U programu će nastupiti djeca iz zbora `Cvrčak´, te DV `Pčelica´, koja će izvesti igrokaz `Šibenske beside´

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.