Paljenjem tisuća lampica večeras u đardinu počinje božićna avantura

Perivoj Roberta Visianija večeras u 18,30 sati osvijetlit će tisuće lampica i na taj način najaviti početak šibenske božićne avanture – ‘Adventura 2016.’ Jedini plastic-free advent sa svemirskim programom posjetiteljima će ponuditi gastro delicije i glazbene programe, a prvi u nizu je večerašnji koncert popularne grupe Libar na Kraljevom dvoru koji počinje u 21 sat.

‘Adventura’ je zadržala lanjsku podjelu na tri tematske etaže – Kraljev dvor, Kod sata i Tvrđavicu. Osim 17 ugostiteljskih i trgovačkih kućica, klizališta postavljenog na Trgu Ivana Gorana Kovačića, na ovogodišnjoj Adventuri goste očekuje više od 15 koncerata na Kraljevu dvoru, gdje će svakog dana stolovati i DJ kolektiv Kraljeva straža. Na Tvrđavici je, dijelu rezerviranom za najmlađe, najavljena zabava u Kući Djeda Božićnjaka, projekcije animiranih filmova u Kinu Odeon i fotografiranje s Djedicom u foto-kabini Making memories. Sat promjera pet metara, postavljen na fontani na srednjoj etaži, koja se zbog njega i zove Kod sata, nastavlja odbrojavati dane Božićnog jutra, odnosno do 950. rođendana grada Šibenika.

Dok čekate paljenje lampica, prijavite svoj izlog, prozor ili okućnicu u trku za najslađe ukrašen Božićni medenjak, svoju ekipu fritulaša uključite u lov na Zlatnu fritulu i fotografirajte se s raketom i postanite prvi šibenski astronaut, poručuju organizatori.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.