Paris calling: Šibenska dizajnerica Đina uz bok Chanelu, Louis Vuittonu i Cartieru

Dugogodišnjoj šibenskoj krojačici i dizajnerici Đini Grbin stigla je pozivnica za sudjelovanje na Paris fashion week-u – jednom od najvažnijih modnih događanja u samoj prijestolnici mode. Kako je rekla za Šibenski portal, veliko je to priznanje za njezin dugogodišnji rad.

– U šoku sam i naravno, vrlo ugodno iznenađena. Nisam sigurna hoću li ići, jer je to sve skupa jako ozbiljno, a zadani rok je jako kratak. Još sam u šoku i svakako vrlo ugodno iznenađena. No, išla ili ne, za mene je ovo odlična potvrda mog dugogodišnjeg rada. Od prvih trenutaka provedenih za šivaćom mašinom, cilj nije bio biti uspješan brend. Cilj je bio postati i ostati prepoznat po svakoj uloženoj kapi energije, kreativnosti, truda, materijala i znoja – rekla je Đina Grbin.

pozivnica fashion week

Hoće li Đina sa svojim modelima u Pariz, odlučit će savjetujući se sa svojim kolegama iz Hrvatske s kojima već godinama uspješno surađuje. Đina kaže i da je njezin dugogodišnji rad u ‘malom’ Šibeniku prešao okvire zahvaljujući prvenstveno društvenim mrežama.

– Pomoću njih informacija u tren dođe na kraj svijeta i danas je lijepo vidjeti kad netko miljama udaljen pozitivno reagira na moju haljinu ili neki drugi komad kojeg vidi – zaključuje Đina Grbin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.