Pišete pjesme ili priče? Radionica kreativnog pisanja u šibenskoj knjižnici pravo je mjesto za vas

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, polaznici Radionice kreativnog pisanja Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ Šibenik pozivaju sve neafirmirane pisce, i one koji se tako osjećaju, da se svojim radovima, bilo da je riječ o pjesmama, pričama ili bilo kojim drugim oblikom literarnog stvaranja, predstave javnosti.

– Cilj nam je potaknuti ljude da se okušaju u pisanju, ako do sada nisu, kao i da oni koji pišu podijele komadiće svoje duše s drugim kreativcima – poručuju iz Knjižnice.

Sudjelovati mogu sve punoljetne osobe, a potrebno je ispuniti nekoliko uvjet. Šalje se samo jedan, neobjavljen rad, od najviše pet kartica, font je Times New Roman, veličine 12, prored 1,5, a potreban je i pristanak na to da se rad može javno pročitati. Rad može  pročitati autor, predstavivši se imenom i prezimenom, ili netko drugi, s tim da može, ali i ne mora, reći ime autora.

Radovi se šalju na e-mail kreativno.pisanje.sibenik@gmail.com do 10. studenoga 2018. godine. Budući da se ne radi o nagradnom natječaju, mole se sudionici da napišu puno ime i prezime i broj svoga mobitela.

Javno čitanje radova održat će se u četvrtak, 15. studenoga u 18 sati u multimedijskoj dvorani Knjižnice.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.