Plesna grupa Balans u Zadru osvojila šest medalja: ‘Sretna djeca, ponosna trenerica’

Plesno natjecanje ‘Fall for Dance’ koje se u subotu održalo u Zadru okupilo je djecu plesače iz Zadra, Splita, Šibenika i Paga, a na natjecanju je DSR Studio Balans ostvario sjajne rezultate.

U kategoriji duo juniori članice Balansa, Ana Perković i Lana Živković osvojile su prvo mjesto, duo mladi Antea Rupić i Bartol Mandić Baranović osvojili su drugo mjesto.

U kategoriji trio mini Ena Živković, Mara Perković i Aurelija Petković osvojile su drugo mjesto, a trio mladi Loreta Banovac, Branka Pamuković i Kiara Marin osvojile su prvo mjesto.

702E43F3B69442FA9167ED1F90A38B40

– Također smo se predstavili u grupama i od tri grupe i tri koreografije dvije su osvojile prvo mjesto u svojim kategorijama, juniori sa svojom točkom Emergency i mladi sa točkom Respect. Kući smo se vratili s četiri prva i dva druga mjesta. Sretna i zadovoljna djeca, još sretnija i ponosna trenerica – poručili su iz Balansa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.