Ploča u Ulici Jurja Barakovića našla svoje mjesto u kamenom mozaiku Šibenika

Jedan telefonski poziv šefu šibenskih komunalaca Miru Luciću i dvije objave na Šibenskom portalu bili su dovoljna intervencija na temelju koje su radnici upućeni na teren kako bi sanirali kameni pločnik u Ulici Jurja Barakovića. Sporna ploča je na svome mjestu i nećemo posebno hvaliti one čiji je to posao.

ploca12

Šibenik polako i sigurno ulazi u punu turističku sezonu u kojoj povijesna jezgra grada, meka za sve goste koji nam ovih dana dolaze, mora biti pod posebnim povećalom svih nadležnih službi, ali i građana pa tako i medija. Stalni popravci i radovi na uređenju ni turistima neće smetati jer će im zorno pokazivati kako domaćini stalno vode brigu o ovom kulturno-povijesnom biseru na jadranskoj obali.

Ukazivanje na probleme nitko ne treba doživljavati kao kritiku, nego kao zajednički napor i brigu o onome što su nam preci ostavili, a mi želimo očuvati za još mnogo novih stoljeća.

FOTO Rupe u Barakovićevoj i Pekarskoj još čekaju svoj red za krpanje

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.