Najveći festival alternativne glazbe u Dalmaciji

Počeo je Regius, a mi donosimo sve bitne informacije na jednom mjestu

Najveći festival alternativne glazbe u Dalmaciji – Regius ima čast da bude prvi od sedam programa koji će se izredati tijekom srpnja i kolovoza.

Točno u 16 sati otvaraju se Regius vrata za sve glazboljupce. Večeras su na programu Cold Snap, Električni orgazam, Sajsi MC i Zosteruz nekoliko DJ aktova koji će zagrijavati publiku prije koncertnog dijela programa te nakon istog.


Brodovi prema Martinskoj plove do 23 sata, a povratak je osiguran na nekoliko način. Osim autobusa koji se vraća s lokacije u Šibenik u 6 sati, tu si i taxi boat i prijevoz uz pomoć aplikacije Bolt koja je osigurala popust za nove i postojeće korisnike.

Novi korisnici će tako od 15 sati moći aktivirati kod REGIUS70 za 70kuna popusta za prvu vožnju, a postojeći korisnici REGIUS20 za 20kuna popusta na sljedeću vožnju.

U subotu su na rasporedu ThemMooseRush, Stoka, Eyesburn i Linkin Park tribute band – Pikinik Park.  Da bi festivalsko iskustvo bilo potpuno, organizatori su za subotu spremili i dnevne radionice žongliranja, slacklinea i yoge koji također počinju od 16 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 150kuna za festivalsku koja uključuje i kampi dnevne po cijeni od 100 kuna.
Sve dodatne informacije možete potražiti ovdje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.