Početak ‘Ljeta na Martinskoj’ začinit će rock grupa Polaris i Dado Topić

Ovogodišnja manifestacije ‘LjeTUj  na Martinskoj’  starta 30. lipnja  slavljeničkim koncertom šibenske  rock grupe  Polaris koja obilježava  pola stoljeća  postojanja, nastupom vječnog rockera Dade Topića. Na Martinskoj će 40. rođendan proslaviti udruga Disco gimnazija, dok će šibenski Funcuti obilježiti 35. rođendan. Neizostavno je i obilježavanje 60. rođendana  MDF –a, a na kraju će sve biti ‘začinjeno’ impresivnom bakljadom Funcuta.

Kao gosti Polarisa nastupit će čuveni Pauci s  Radom Koštanom, poznatim vokalom  klape ‘Šibenik’.

Bit će to po svemu sto posto šibenska večer, večer  nostalgije i druženja na nekad  kultnoj šibenskoj plaži  koja i danas živi u sjećanjima  mnogih generacija Šibenčana.  Kao predgrupa nastupit će šibenski  bend  Sigmund koji će oduševiti šibenskim  bluesom i rockom.

Grupa ‘Polaris’ danas je dragocjeni relikt bolje rock and  roll prošlosti i pripada vrijednoj baštini novije povijesti Šibenika.

Na slavljeničkom koncertu na Martinskoj počet će i  javno snimanje  dokumentarnog HTV –ovog filma pod nazivom  ‘Kako je počeo rock and  roll u Šibeniku’.

Organizatori te šibenske večeri na Martinskoj  su udruge Disco Gimnazija,  Volim Šibenik i Fotopoetika, uz  potporu Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, a pokrovitelj je šibenska  Pivovara 022.

Ovdje provjerite cijeli program:

20,30

Blues & rock band ‘Sigmund’

 

21,30

Slavljenički koncert slavnog šibenskog rock banda

POLARIS

feat.

RADE KOŠTAN & PAUCI

 

+ BAKLJADA

 

23,00

Starry Night

DADO TOPIĆ

 

FREE!!!

 

(do isteka zaliha)

Šibensko pivo 1066

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.