Počinju upisi na radionice MDF-a, a još pet dana otvorene su i prijave za rad na Festivalu

Dječje radionice u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku iz godine u godinu privlače sve više djece, a ni 58. izdanje MDF-a neće po tome biti iznimnka. Iz Ureda Festivala stoga poručuju svoj djeci i njihovim roditeljima kako upisi u radionički program započinju u utorak i trajat će do četvrtka, 31. svibnja.

– Upisi će se vršiti radnim danom od 10 – 14 sati, u atriju Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku. Jedno dijete može upisati jednu radionicu. Molimo sve zainteresirane da vode računa o dobnim granicama propisanim za svaku radionicu – priopćeno je iz Ureda MDF-a.

Djeca koja nisu iz Šibenika mogu se upisati preko e-maila radionice58@gmail.com. Više o samim radionicama pogledajte na službenoj stranici MDF-a.

Inače, do 25. svibnja otvorene su i prijave za rad na Festivalu svim učenicima i studentima. Pravo prijave imaju učenici srednjih škola i studenti prethodno upisani u Učenički odnosno Studentski servis, koji ispunjenu prijavnicu trebaju dostaviti u Ured MDF-a u šibenskom kazalištu radnim danom od 10 do 14 sati. Detalje provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.