Podima stiglo novo pismo namjere stranog investitora

Nakon nedavno obavljenih prvih kontakata, razgovora i obilaska zone Podi s novim potencijalnim investitorima danas je  u gradsko poduzeće Podi Šibenik stiglo  pismo namjere jedne strane tvrtke koja svoju proizvodnju želi pokrenuti i na šibenskoj industrijskoj zoni, potvrdio je Jakov Terzanović, direktor te gradske tvrtke.

– O detaljima ne možemo jer su poslovna tajna u ovoj fazi, mogu samo potvrditi da je u pitanju strani kapital i da se opet radi o proizvodnoj djelatnosti, što nam je posebno drago, kazao je Terzanović za Šibenski portal.

podi-jakov-terzanovic-021216-4

Kako smo već pisali, vrlo brzo na Podima bit će otvorena tri vrlo značajna i velika pogona tvrtki Industrius, IDS i Hudraulika Kurelja koje se bave strojnom obradom metala i koje će u Šibeniku zapošljavati novih 150 radnika.

– Građevinski radovi su završeni tako da sad slijedi opremanje pogona i početak radova. Uistinu je riječ o vrlo značajnim tvrtkama koje su inače kooperanti velikih svjetskih tvrtki, izvoznici su i posebno nam je drago što smo mogli maksimalno pomoći da se njihov poslovni plan ostvari na našoj zoni, rekao je Terzanović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.