Podzemni kontejneri u širem centru

Podzemni kontejneri na sedam novih lokacija u gradu, radovi gotovi za dva tjedna

Grad Šibenik počeo je s radovima na postavljanju podzemnih kontejnera na sedam novih lokacija u gradu, a bit će ugrađeni na sljedećim lokacijama – križanju Ulice Ivana Gundulića i Ulice 3. studenog 1944., potom u Ulici 3. studenog 1944. kod 17-katnice, u Ulici Petra Preradovića kod dječjeg igrališta, u Ulici Petra Preradovića br. 19, u Ulici Stjepana Radića nasuprot policijske postaje, u Ulici Ante Šupuka kod Tehničke škole te u Težačkoj ulici.

Sredstva za radove na pripremi i ugradnji kontejnera osigurana su kroz ‘Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2020. godini’ u iznosu od 290 tisuća kuna plus PDV, dok je spremnike nabavio Zeleni grad.

Radove izvodi tvrtka Bemix, a trebali bi biti izvršeni u roku od dva tjedna. Tijekom 2019. godine u suradnji sa Zelenim gradom postavljeni su podzemni kontejneri na četiri lokacije – u Sarajevskoj ulici, Starom pazaru, Ulici Slobodana Macure te Ulici Ante Starčevića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.