Pogledajte predstavu najmanjeg kazališta na svijetu u sklopu MDF-a

Najmanje kazalište na svijetu, ono u izvedbi Theatre de la Massue iz francuske Nice, otvara se sutra u Galeriji sv. Krševana u sklopu programa 58. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. To će kazalište izvesti predstavu ‘The Meridiane’ i onda se ne može pogledati bilo gdje, bilo kad. Ulaznice za predstavu od danas se mogu preuzeti na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Režiju, scenarij i oblikovanje lutaka potpisuje Ezequiel Garcia – Romeu koji je ujedno i jedini glumac u ovoj začuđujućoj predstavi u trajanju od samo pet minuta!

‘Gledatelj hodnikom prilazi malenoj, crnoj kutiji u kojoj će se za njega odvijati predstava: najmanje kazalište na svijetu priča najkraću i najveću povijest na svijetu. U samo tri pokreta lutka će prikazati cijeli ljudski život’, ukratko objašnjava francuski kazalištarci iz Theatre de la Massue.

Predstava ‘The Meridiane’ će biti održana dva dana, 17. te 18. lipnja u 19. 15 sati.

Ulaznice se mogu preuzeti  od danas, od 18 do 20 sati na blagajni HNK u Šibeniku  te, naravno, sutra od 10 do 12 i od 18 do 19.15 sati, također na blagajni šibenskog kazališta.

Baš kao i broj ulaznica, ograničen je i broj gledatelja, odnosno svaki dan predstavu može pogledati  12 posjetitelja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.