‘Posadi cvijet,pokaži svije(s)t’: Poznata hrvatska vrtlarica sa Šibenčankama će i ove godine saditi cvijeće

Prošlogodišnji projekt ‘Posadi cvijet, probudi svije(s)t’ polučio je veliki uspjeh u Šibeniku što je potaknuloda ga ponove i ove godine. Sljedeći vikend, 11. i 12. svibnja pripremili su bogat program. Popularna Vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić  u petak će održati predavanje i radionicu, a u subotu slijedi sajam cvijeća na Maloj loži.

– Okupljeni oko cvijeća zajedno sadimo, nabavljamo i razmjenjujemo cvijeće. Ćakulamo samo o lijepim stvarima, sadimo dobru energiju i cvijeće! Nek’ procvita srce starog grada poručuju organizatori.

PROGRAM:

– 11.svibnja od 17.00 do 20.00 sati / Masna ulica – Trg Mala Loža
‘Povratak Mediteranu’, teoretski dio – Kornelija Benyovski Šoštarić, poznata televizijska ‘Vrtlarica’ otkrit će nam mogućnosti i dati korisne savjete u sadnji i uzgoju mediteranskog bilja i cvijeća u šibenskoj staroj gradskoj jezgri.
‘Terapija cvijećem’, praktični dio – sadnja cvijeća i bilja u društvu Vrtlarice, Kornelije Benyovski Šoštarić.
Radi osiguranja potrebnog materijala i tehničkih uvjeta, molimo zainteresirane da prijave svoje sudjelovanje za ovaj dan: info@sibenikplus.com.

-12.svibnja od 10.00 do 15.00 sati / Trg Mala loža
‘Gdje raste cvijeće, raste i nada’ , sajam cvijeća i umjetnosti inspirirane cvijećem. Okupljeni oko cvijeća u srcu našeg grada, družimo se, biramo, sadimo i razmjenjujemo cvijeće. Uz glazbu i osvježavajuće napitke od mediteranskog bilja, pridružite se kreativnim radionicama oslikavanja lončanica i likovnoj radionici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.