Pošaljite svoje fotografije, skice i crteže i budite dio izložbe povodom 108. godišnjice šibenske Gimnazije

Povodom 108. godina Gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku te 80 godina od izgradnje zgrade u kojoj je smještena, održat će se izložba čiji je domaćin Galerija sv. Krševana, a organizator Udruga Disco Gimnazija uz sudjelovanje i podršku ravnatelja Gimnazije, Josipa Paića, te Grad Šibenik i Turističku zajednicu grada Šibenika.

Izložba će se održati od 15. do 29. prosinca, a organizatori pozivaju sve gimnazijalce i gimnazijalke u Šibeniku i izvan njega da prekopaju kutije uspomena i provjere čuvaju li još sjećanja koja bi podijelili s javnošću.

– Pozivamo sve koji žele sudjelovati da nam pošalju fotografije, skice, crteže gimnazije uz koje ih vežu nekakve uspomene. Nije važno da su iz grada, mogu tu biti i bivši gimnazijalci koji su ovdje proveli jedno vrijeme svog života. Uspomenama želimo sagraditi zid između prošlosti i budućnosti institucije koja je uvelike obilježila život Šibenika – poručuju organizatori.

Svi koji žele sudjelovati mogu kontaktirati organizatore E-mailom disco.gimnazija@gmail.com  ili preko Facebook stranice Udruge Disco Gimnazija, a materijali se zaprimaju do 8. prosinca.

– U cijeloj ovoj priči nismo zaobišli ni sadašnje učenike Gimnazije Antuna Vrančića. Dapače, pozvani su da sudjeluju i pripremi izložbe kako bi i oni na ovaj način ostavili traga u knjizi uspomena šibenske ustanove – obavještavaju iz Udruge. Na otvorenju izložbe sudjelovat će i klapa Gimnazijalke pod stručnim vodstvom profesorice Lorane Antunac.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.