Potpisan Ugovor o razminiranju poljoprivrednih površina u županiji

Župan Goran Pauk, ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Dražen Jakopec i Željko Valentić, predstavnik tvrtke DIZ EKO d.o.o. Zagreb kao nositelj zajednice ponuditelja: DIZ EKO d.o.o., EXPLORATOR d.o.o., OMNIA MEA d.o.o., ORKAN d.o.o. i TORNADO RAZMINIRANJE d.o.o., danas su u Uredu župana potpisali Ugovor o razminiranju poljoprivrednih površina Šibensko-kninske županije.

Realizacijom ovog ugovora ukupne vrijednosti 6.915.654,03 kune, razminirati će se poljoprivredne površine na području gradova Vodica, Skradina i Drniša te općine Promina, ukupne tlocrtne površine 669.797 m².

Radovi se planiraju započeti po donošenju Odluke o dodjeli sredstava od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju što je posljednji administrativni korak prije započinjanja razminiranja, a sukladno Natječaju za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za dodjelu potpore za „Razminiranje poljoprivrednog zemljišta“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.