Predstavljanje knjige Brankice Stanić ‘Putevima svitanja’ u šibenskoj knjižnici

Mlada spisateljica i blogerica Brankica Stanić, u sklopu svoje mini turneje po Dalmaciji, gostovat će u šibenskoj knjižnici gdje će predstaviti svoju knjigu ‘Putevima svitanja:priča o samospoznaji’.

Roman donosi priču o fotografkinji Tini koja odbacuje koncept ‘sreće’ nametnut od drugih i odlazi na put u nepoznato- napušta zaručnika, Hrvatsku i upušta se u borbu kako bi pronašla smisao, zadovoljstvo i sreću.

Knjiga ‘Putevima svitanja’ mogla bi biti okarakterizirana kao jedan mali šibenski projekt, jer je, osim autorice koja je prava šibenska nevista, na naslovnici poznata šibenska fotografkinja Sanja Lydia Kulušić, a fotografirala ju je također Šibenčanka, fotografkinja Marija Laća.

Predstavljanje organizira Kulturna udruga Fotopoetika, dok će za glazbenu atmosferu biti zadužen dvojac ‘Indigo’.

Mjesto radnje Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, vrijeme radnje 26.rujna u 18,30 sati.

 

 

 

Šibenska nevista Brankica Stanić izdala knjigu ‘Putevima svitanja’: ‘Glavni lik odlazi na put u nepoznato’

Brankica Stanić Rak 33-godišnja je šibenska nevista i spisateljica koja već tri godine s obitelji živi u Dublinu. Nedugo nakon odlaska na Zeleni otok, Brankica se vratila pisanju kojim se počela baviti u srednjoj školi, kada je objavljen i njen prvi roman ‘Druga strana medalje’. Odlučila je svaki slobodan trenutak koristiti za pisanje, što je…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.