Prijavite djecu na natjecanje u čitanju naglas

Gradska knjižnica ‘Juraj Šižgorić’ i ove godine organizira gradsko i županijsko natjecanje u čitanju naglas, dok se 5. nacionalno natjecanje održava 23. i 24. studenog u Sisku.

– O uspjehu te manifestacije govori sve veći broj djece, mentora, nastavnika i knjižničara koji se uključuju i koji su prepoznali važnost poticanja čitanja među mladima stoga se nadamo da ćete se i ove godine rado odazvati i sudjelovati na natjecanju – poručuju iz Gradske knjižnice.

Najkasnije do 19. listopada škole moraju poslati ispunjenu prijavnicu djeteta koje će sudjelovati na natjecanju za nižu kategoriju, a do 24. listopada prijavnicu za dijete koje će sudjelovati u višoj kategoriji.

Ispunjenu prijavnicu za županijsko natjecanje potrebno je poslati najkasnije do 1. studenoga, te navesti kratki životopis. Iz škole je moguće prijaviti po jednog učenika za svaku kategoriju.

Gradsko natjecanje u čitanju naglas održat će se 23. listopada za nižu kategoriju učenika od 3. do 5. razreda, te 27. listopada za višu kategoriju učenika od 6. do 8. razreda.

Županijsko natjecanje za obje kategorije na rasporedu je 6. studenog, a sva natjecanja održavat će se u multimedijalnoj dvorani Knjižnice s početkom u 17,30 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.